Rejser til Costa del Sol

Costa del Sol er den solrige region, som består af kystbyerne og de små samfund i den sydlige del af Málaga-provinsen i det varme Sydspanien. Her finder du rejsetilbud og rejser til Costa del Sol

Den mageløse solkyst, Costa del Sol!

Danskerne har alle dage længdes efter sol og varme, hvorfor Spanien altid har været helt i top, når det kommer til de lande, som danskerne besøger oftest. Her er Costa del Sol den foretrukne spanske destination for mange – og den spanske solkyst giver da også garanti for både sol og varme året rundt! Costa del Sol er stedet for den perfekte badeferie, hvor de mange solskinstimer og fantastiske sandstrande giver mulighed for afslapning på højeste plan; i Costa del Sol kan du lade dine trætte batterier helt op!

Costa del Sol rejser – oplevelser i verdensklasse

Costa del Sol er beliggende i én af de smukkeste, spanske regioner – Andalusien – som har hele 200 km kyststrækning i det sydlige Spanien. Dette giver naturligvis rig mulighed for adspredelse på stranden og i vandet, hvor solens varme stråler med garanti vil give dig en oplevelse i sig selv. Hvad mange dog overser er, at Costa del Sol faktisk rummer andre mindeværdige oplevelser, som du ikke må snyde dig selv for!

Hvis du lejer en bil og tager en køretur ind i den andalusiske bjergregion, så vil du finde eventyrlige, små landsbyer som f.eks. Mijas, Maro og Ronda, hvor der er mere ro end på den turistprægede kystlinje. Her kan du opleve bidder af ’det ægte Spanien’, hvor lokalbefolkningen er hjertevarme og utrolig gæstfrie. Omvendt kan du i de mange kystbyer, som f.eks. Fuengirola, Torremolinos og Benalmádena opleve en mere lystsluppet og stemningsfyldt atmosfære med masser af tapas-restauranter, hvor mad og sangria går hånd i hånd.

Langs med solkysten finder du også Marbella, der er Costa del Sols svar på Monaco. Her ligger de imponerende yachts i kø i havnen, mens fede sportsvogne lukker op for deres kræfter på de snoede veje. Du finder alle de mest moderigtige (og dyre) butikker i Marbella, der er himlen for dem, der har råd til det – og slet og ret imponerende for alle andre!

Imponerende er også et ord, der gælder for de golfbaner, som du finder i Costa del Sol; baner, der tiltrækker golfspillere fra hele verden. Du kan gå dine 18 huller med en fantastisk udsigt hele vejen, og du kan let gå en ny bane hver eneste dag i din ferie.

Udflugter i Andalusien

Hvis du er til kultur og historie, så kan vi varmt anbefale en tur til den andalusiske storby, Granada. Her får du et mix af det pulserende storbyliv og den historiske baggrund, der præger byen. Granada giver et indblik i mange års arabisk indflydelse, der er blandet med ærkekatolske tider, hvilket betyder, at du både finder fantastiske, arabiske borge og smukke katolske katedraler i denne dejlige by. Af disse kan nævnes Alhambra, der er den største arabiske borg, som stadig står i Spanien – her giver arkitekturen gåsehud uanset interesse!

Andalusien og Costa del Sol giver også mulighed for at besøge 2 lande på én ferie, da 1,5 timers kørsel bringer dig direkte til et stykke af Storbritannien. Gibraltar er fortsat en engelsk koloni, og her finder du bl.a. de eneste fritlevende aber i hele Europa. Disse og resten af Gibraltar er utrolig spændende og en mindeværdig oplevelse i sydens sol!

Her på Feriespotter kan du finde et væld af rejser til Costa del Sol til spotpriser – vores interesse for billige rejser giver dig det bedste overblik over fantastiske rejsetilbud!