Velkommen til Mallorca

Mallorca er en del af de baleariske øer, der sammen med Pityuserne fungerer som en selvstyrende region, som ligger under spansk overhøjhed. Mallorca er den største ø i Spanien, og hovedstaden på øen hedder Palma. De to officielle sprog er catalansk og spansk.

Vi elsker Mallorca

Grisefester med helstegt pattegris og dans til langt ud på natten. Sådan blev Mallorca for alvor en del af den danske feriekultur før i tiden, og øen er stadig lige populær som rejsemål i de danske hjem. Øen fungerer som tilflugtssted for den miserable danske sommer, og det stabile, spanske klima giver mulighed for dyrkning af solen på de lettere overbefolkede strande. Mange vælger Mallorca som den ultimative badeferie – men øen rummer også mange andre kvaliteter, som gør øen interessant året rundt!

Tag på opdagelse i Mallorcas historie!

Mallorca er en ø, der altid har været eftertragtet af diverse skiftende stormagter i Europa pga. den centrale placering i Middelhavet. Af denne grund bærer øen præg af mange forskellige kulturer, og dette præg kan stadig opleves den dag i dag. Det kan f.eks. anbefales at besøge den utrolige katedral La Seo, der er verdenskendt for at være bygget på ruinerne af en arabisk moské. Eller hvad med at besøge klosteret i Luc, hvor en arabisk hyrde og en cisterciensemunk sammen opdagede statuen af Den Sorte Madonna; en statue, der er årsag til, at klosteret blev bygget for mere end 750 år siden? Hvis du blot bevæger dig en smule væk fra badeparadiset og souvenirbutikkerne, så vil du hurtigt opdage, at Mallorca emmer af historie overalt – en historie, der har formet øen til det, den er i dag!

Vælg mellem 150 (!) forskellige strande!

Mallorca er som bekendt en ø, og dette betyder også, at dens kyststrækning er fyldt med strande til både højre og venstre. Faktisk kan du finde op imod 150 forskellige strande rundt omkring på øen, og hvis du bliver træt af den ene, så venter der en ny lige rundt om hjørnet! Udsigten er meget forskelligartet overalt, og strandene er omgivet af en betagende natur, hvis du bevæger dig lidt væk fra strandhotellernes områder. Med andre ord går badeferie hånd i hånd med flotte naturoplevelser – og alt kan opleves direkte fra strandens varme sandtæppe!

Her på Feriespotter finder vi jævnligt utrolig billige rejser til Mallorca, der næsten er for gode til at være sande! Vi finder både billige flybilletter og billige, solide hoteller, der er hver en krone værd, og som giver dig en fantastisk ferie fra start til slut – hop med på vognen inden tilbuddet forsvinder!