Rejser med fly

At flyve er nemt, bekvemt, og man kommer hurtigt fra A til B. Ja, det er tilmed billigt at flyve, hvis man leder efter de rigtige billetter!

Flyrejsen behøver ikke være feriens dyreste post!

Danskerne har for alvor fået øjnene op for afbudsrejser indenfor de seneste 4-5 år, og der findes virkelig mange afbudsrejser, der bare venter på at få fyldt flyene op. Her kan man enten vælge pakkerejser, hvor både transport og hotel indgår i prisen, eller man kan bestille flybilletter direkte som afbudsrejse, hvor prisen ofte er lavere, fordi selskaberne helst skal have fyldte fly på vingerne. Mange gange er den sidste løsning den bedste, fordi du så har frihed til at vælge lige den indkvartering, du går og drømmer om; hotel, ferielejlighed eller noget helt tredje!

Fly-afbudsrejser er en rigtig god mulighed for dig, der allerede har fundet og bestilt indkvartering i det land, du ønsker at rejse til. Her vil du kunne spare lidt eller meget på prisen alt afhængig af, hvor længe du tør vente, og dermed vil du få flere penge til fornøjelser, når du er ankommet til destinationen. Fly-afbudsrejser bliver typisk solgt meget hurtigt, hvorfor du virkelig skal have øjnene på stilke og følge med her på Feriespotter!

Vi skal være de første til at anerkende, at det kan være utrolig svært at finde fly afbudsrejser i og omkring højsæsonen (f.eks. i skolernes ferier), da der er rift om rejserne i denne periode. Dette ser vi specielt, når den danske sommer vælger at arte sig skidt, og her kan der være god fidus i at rejse uden for højsæsonen, hvis dette selvfølgelig er muligt!

Ser man mange afbud på flybilletter?

Generelt set ser vi, som allerede nævnt, utrolig mange muligheder for afbudsrejser – og her snakker vi specielt om pakkerejser, som man næsten kan fodre grise med til tider! Dermed er der utrolig gode forudsætninger for at gøre et kup, hvis du har mod på en pakkerejse, hvor fly og indkvartering er inkluderet i prisen. Hvis du ikke er interesseret i dette, så er markedet dog markant mindre for fly afbudsrejser i sig selv.

Fly afbudsrejser ser man typisk meget tæt på afrejse, da billetterne oftest afbestilles som følge af sygdom og lignende. Deciderede afbudsrejser kun med fly er relativt sjældne, da langt de fleste har bestilt en hel pakkerejse ved et charterselskab, som dermed også bliver udbudt som en pakkerejse, når den skal sælges igen. Der er dog tilfælde, hvor charterselskaberne har færre passagerer end ønsket på en flyvning, hvorfor de sælger enkelte billetter til udvalgte afgange – og det er disse, du skal gå efter!

I nogle tilfælde ser man også, at folk, der har bestilt fly og indkvartering hver for sig, er nødt til at melde afbud af den ene eller anden grund. Dette sker ikke ofte, men der kan dog være utrolig billige billetter at hente på denne konto, hvis du er heldig vel at mærke. Held betyder virkelig noget i disse sammenhænge, men hvis du f.eks. følger med her på siden, så kan du øge dine chancer for at gøre et kup!

Hvad definerer en såkaldt ”flyafbudsrejse”?

Modsat hvad mange tror, så er afbudsrejser ikke kun rejser, som bliver sat til salg, fordi andre har meldt afbud til dem. Dette lyder måske en anelse forvirrende, men faktum er dog, at rejserne sælges som afbudsrejser, uanset om der ligger et afbud til grund, eller om det blot er restpladser, som selskaberne har tilbage. I rigtig mange tilfælde er det netop restpladser, der sælges billigere, fordi selskaberne hellere vil tabe lidt penge end at tabe én eller flere pladser på et fly/hotel.

Netop restpladserne er også grunden til, at du kan finde såkaldte afbudsrejser i mange, mange uger før, at flyet forlader landingsbanen – det er i virkeligheden nogle gange et salgstrick for, at folk skal få øje på de rejser, der er sat ned i pris! Salgstrick eller ej er du dog sikret en billigere rejse, fordi selskaberne gerne vil have fyldt deres fly og hoteller.

Hvordan køber jeg flybilletter til ekstra nedsatte priser?

Som med alle andre ting her i livet, så er der rigtig mange aspekter, der har indflydelse på prisen af din flybillet, og derfor bør du nøje overveje, hvilke behov du har og hvilke krav, du stiller til dine flybilletter. Hvis du bare vil afsted så billigt som muligt og er ligeglad med komfort, bagage og mad om bord, så er det bestemt muligt at finde frem til nogle billige billetter til langt de fleste destinationer. Men hvis du i stedet ønsker lidt større grad af komfort, hvis flyveturen f.eks. er lang, eller hvis du skal have dine børn med, så bør du i stedet se lidt nærmere på selve flyselskaberne.

Fly afbudsrejser er klart den letteste vej til billige flybiletter, og disse rejser kommer vi bl.a. med bud på her på Feriespotter. Her er det bare med at spidse øjne og ører og investere lidt tid i at google rundt på diverse hjemmesider for afbudsrejser, hvor du med lidt held kan spare penge på din flybillet. Der kan også være god fidus i at tjekke sammenligningssider som f.eks. Momondo – flyselskaberne sælger også meget billige billetter indimellem, fordi visse ruter helst skal fyldes helt op!

Jo færre krav du har, des billigere billetter kan du finde!

Det giver lidt sig selv, at de billigste flybilletter er dem, hvor der stort set ingen service og komfort er. Her har du måske meget begrænset benplads, du skal betale ekstra for bagage, mad og drikke om bord, eller det kan koste mange penge at glemme check in hjemmefra. Service koster penge, men hvis du blot vil fra A til B så billigt som muligt, så er der mange penge at spare ved at vælge servicen fra!

Hvis du gerne vil spare yderligere penge på dine flybilletter, så kan en flyvning med mellemlandinger også være en god mulighed for dette – men hold endelig øje med transfertiden! Det kan nogle gange betale sig med en mellemlanding i f.eks. Schiphol Lufthavnen i Amsterdam på et par timer, hvor det andre gange ikke er besparelsen værd at have en 7,5 timers mellemlanding i Frankfurt Lufthavn. Dette afhænger i høj grad af dine præferencer, men de billigste billetter indeholder ofte mellemlandinger.

Feriespotter er din ven i nøden, hvis du leder efter billige fly afbudsrejser til de bedste rejsedestinationer! Vi leder efter de bedste og billigste rejser, så du kan få mere luft i feriebudgettet, og vi sparer dig for det hårde arbejde, som rejsesøgning kan være. Vores team på Feriespotter rejser selv meget, så vores rejsesøgninger kommer både du og os til gode – det er en win-win situation!